Waarom we het doen

Het is een reis tussen 2 mensen, 2 karakters die maar één doel hebben en dat is de top bereiken, lopend, duwend.

Deze reis zal niet onopgemerkt voorbij gaan. We zamelen geld in voor het goede doel. We lopen en duwen voor de vzw Project U-Turn.

Project U/TURN organiseert avontuurlijke activiteiten voor mensen met een fysieke beperking in binnen en buitenland.

Back to basics en teamspirit staan centraal. De vzw stelt mensen met een beperking voor grote uitdagingen, die ze enkel door samen te werken kunnen overwinnen. Project U/TURN wil mensen met een beperking laten inzien dat een beperking geen beperking in leven mag zijn..

Meer info is ook te vinden op  https://www.projectu-turn.com/

Met deze actie willen we vooral de jongeren in de rolstoel aan het woord laten. Hen een kans geven om via alle mediakanalen te tonen dat opgeven geen optie is.

Omdat mentale kracht enorm belangrijk is.

Onze mensen aan het woord

Ik heb in mijn sportieve carriére doorheen de jaren het geluk gehad om mensen samen te brengen. Ik heb dromen kunnen realiseren, doelen bereikt, geld in gezameld voor goede doelen.

Sport heeft 17 jaar geleden mijn leven gered. Me uit het slop gehaald. Een heel nieuwe wereld ging voor mij open. Ik heb het geluk gehad om veel fijne mensen te ontmoeten en ben trots over waar ik vandaag sta.Ik ben op een leeftijd gekomen om tijd te maken voor mijn laatste doel.

Serge Van Autreve

Mensen kijken soms vreemd en ongelovig als ik recht sta uit mijn rolstoel, omdat ze dit vaak associeren met iemand die verlamd is, Ik gebruik dit als transportmiddel om mijn lichaam niet te veel te vermoeien, zodat ik ook nog kan genieten. Want genieten doe ik volop!! van zonsondergangen, gesprekken met anderen, gamen; foto’s maken , dieren …Ik wil zo graag anderen tonen dat je moet genieten van lopen springen …alles, want als je ’t pas apprecieert als je ’t kwijt bent , is’t te laat!

Samuel Van Tuyckom

Logic will take you from A to B. Imagination will take you Everywhere!

Albert Einstein

Help ons mee met dit avontuur.

Contacteer ons via mail: contact@pushtothetop.com


Advertentie
%d bloggers liken dit: